Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ús del terror com a arma política, eix del curs d’estiu de la Universitat Internacional de la Pau

Notícia anterior
Notícia posterior

pau

Del 6 al 12 de juliol, Sant Cugat del Vallès acull la XXXII edició d’aquesta trobada que enguany  aprofundirà en el paper  del terror com a element perpetuador dels conflictes. 

La Universitat Internacional de la Pau-Unipau organitza una nova edició del seu Curs d’estiu  que enguany porta com a títol ‘L’ús del terror com a arma política’.

L’acte de presentació d’aquesta trobada  tindrà lloc el 14 de juny al Monestir de Sant Cugat del Vallès i comptarà amb la presència de Dolors Bramon, professora emèrita de la Universitat de Barcelona i doctora en filologia semítica i història medieval, que pronunciarà la conferència ‘El mal anomenat Estat Islàmic: la terminologia no és innocent’.

El programa del curs es divideix en cinc blocs temàtics: Història de la por i el terror com a arma política; El negoci del terror; Solucions polítiques i solucions policials/militars al terrorisme; Terrorismes: terrorisme assimètric i terrorisme d’estat; i Les víctimes.

Al llarg de les diferents sessions hi participaran més d’una vintena de ponents i especialistes en els diferents àmbits tractats. Arcadi Oliveres, president d’Unipau;  periodistes com Tomàs Alcoverro, Javier Martín, Beatriz Mesa i Xavier AldekoaTica Font, directora de l’Institut català internacional per la PauRafael Grasa, professor de Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona, són algunes de les persones convidades.

Per a qualsevol informació, es pot escriure a secretaria@universitatdelapau.org o trucar al telèfon 93 5657000.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere