Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Programa Aula Lliure: l’accés a les assignatures de la Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

andorra

Un dels trets característics de la Universitat d’Andorra, com a universitat pública, és la seva obertura a la societat. El nou programa Aula Lliure obre l’accés al coneixement a tots els ciutadans amb la possibilitat de cursar assignatures dels estudis universitaris, que la Universitat d’Andorra ofereix sense haver-ne de complir els requisits d’accés, amb l’objectiu d’ampliar o de reforçar competències i coneixements. Les persones que es matriculin als cursos d’actualització de l’Aula Lliure faran el seguiment de les assignatures amb la resta dels estudiants universitaris de la Universitat d’Andorra, a les mateixes aules, amb els mateixos materials didàctics i amb el mateix calendari, i disposaran d’una atenció docent personalitzada; i tot això, amb el rigor i la qualitat que distingeixen la Universitat d’Andorra.

L’Aula Lliure s’estructura en forma de cursos d’actualització. Cada curs d’actualització es compon d’una, dues o tres assignatures. Les persones que superin el procés d’avaluació de cada curs obtindran un diploma d’aprofitament expedit per la Universitat d’Andorra. L’Aula Lliure també facilita una titulació progressiva als estudiants de campus clàssic, ja que a mesura que vagin assolint els itineraris en els quals s’estructura aquesta oferta poden demanar el seu reconeixement mitjançant títols propis de la Universitat.

Els cursos d’actualització s’ofereixen, segons els casos, en modalitat presencial o virtual (a escollir), o bé únicament virtual. S’inicien el primer semestre (setembre) o el segon semestre (febrer) de cada curs acadèmic. Les places són limitades.♦

 

INFORMACIÓ OFICIAL … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere