Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença una nova edició del programa KNKTA’T

Notícia anterior
Notícia posterior

KNKTA'T

Es tracta d’una acció formativa i d’assessorament que pretén fomentar la participació juvenil a través de les TIC i que en aquesta nova edició s’implementa a l’Hospitalet de Llobregat.

El Programa KNKTA’T, impulsat per Direcció General de Joventut, consta de cinc sessions formatives adreçades a professionals de joventut de la demarcació de Barcelona que estiguin interessats a implantar o millorar al seu municipi processos de participació juvenil, fent servir les eines 2.0 que ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

A més de millorar la identitat digital i el posicionament dels ajuntaments a Internet per afavorir la seva comunicació amb els i les joves, KNKTA’T persegueix també com a objectiu promoure la participació de la gent jove en els afers públics, especialment pel que fa a la presa de decisions per orientar les polítiques de joventut.

La nova edició de KNKTA’T inclou una sessió d’assessorament personalitzat en cada municipi participant. Amb aquesta sessió es volen aconseguir o millorar propostes concretes de participació que seran posades en comú més tard per compartir experiències entre serveis i àrees de joventut.

El programa ha assessorat des de la seva posada en marxa l’any 2013 un total de 270 municipis catalans a partir de 16 cursos que han format 178 professionals de joventut. Els cursos han inclòs 89 sessions i 105 reunions personalitzades.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere