Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença a Barcelona Sónar+D, el congrés tecnològic cultural del Sónar 2017

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

sónar

Sónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d’activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

Se celebra a Barcelona a la Fira Montjuïc, en paral·lel a Sónar de Dia i reuneix a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives en els àmbits de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

Sónar+D es defineix com una trobada amb un enfoc interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les indústries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci.

El Festival Sónar, en les seves més de dues dècades d’existència, ha fet una tasca històrica de descobrir i presentar propostes d’artistes emergents més enllà de la música que li han donat un valor com a esdeveniment cultural multidisciplinari. Amb Sónar+D amplia aquesta tasca orgànica de recerca (research) a tots els àmbits de les indústries creatives, d’aquí el seu nom: I+D o R+D= Sónar+D.

Així, Sónar+D s’integra orgànicament a Sónar i contribueix a fer del festival un actiu dinamitzador del sector de la cultura digital i les tecnologies creatives, més enllà del seu territori natural de la música i el new media.

Sónar+D és una iniciativa d’Advancedmusic.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere