Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminaris sobre alertadors de la corrupció, ciutats i dones i identitat de gènere / CUIMPB

Notícia anterior
Notícia posterior

seminaris

Durant la primera quinzena de juliol, el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch organitza tres seminaris gratuïts: 

Alertadors de la corrupció5, 6 de juliol 2017. Organitzat conjuntament amb l’Oficina Antifrau de Catalunya. Parlarem –amb la participació d’experts, representants de la societat civil i professionals de la comunicació- sobre com fer visible el paper dels alertadors, generar una cultura favorable que ofereixi alternatives segures al silenci, i sobre el paper dels mitjans de comunicació com a instruments de denúncia.

Ciutats i dones: les polítiques de ciutat des d’una perspectiva de gènere7 de juliol 2017. Els objectius d’aquesta jornada, patrocinada per l’Agència Catalana de l’Habitatge, són reflexionar sobre què significa i com s’introdueix l’enfocament de gènere en les polítiques urbanes; analitzar què aporta la declaració d’Habitat III; i en quina mesura la incorporació de la perspectiva de gènere amplia l’abast de les qüestions a resoldre i les seves solucions concretes.

Identitat de gènere en la infància i l’adolescència13 de juliol 2017. Patrocinat per la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Pretén realitzar una anàlisi i reflexió sobre la identitat de gènere i sobre els termes i conceptes implicats: Identitat, Gènere, Transsexualitat. Analitzar les respostes en l’àmbit social i escolar i finalment donar veu als implicats.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere