Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Un congrés a la UAB tracta sobre les noves narratives televisives

Notícia anterior
Notícia posterior

uab

La televisió està vivint un període de profundes transformacions pel que fa a les seves formes narratives tant als continguts de ficció com als informatius. Del 3 al 5 de juliol, un congrés internacional aplegarà experts en la matèria a la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Del 3 al 5 de juliol, la sala de graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació acollirà l’International Congress About New Narratives: Between Information and Fiction: from Deregulation to Transmedia Integration, que s’organitza des del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació i el Gabinet de Comunicació i Educació.

L’objectiu d’aquest congrés és examinar l’evolució dels diferents gèneres i formats televisius, posant un èmfasi especial en la influència mútua entre els recursos expressius de la ficció i els continguts de la informació que caracteritza la televisió actual. Les diferents seccions de la trobada tractaran sobre la hibridació dels continguts de la televisió actual: els canvis en els gèneres i formats i les tendències “transmèdia” que estan renovant la televisió lineal.

Al llarg de la trobada, seran tractats temes com ara els “rastres de la història” a Youtube, la representació del gènere a les noves narratives, la memòria mediàtica, les sèries, la informació a la televisió o els reportatges televisius a diferents països. Seran presentades també les revistes Anàlisis i DeSignis.

A l’acte d’inauguració, que tindrà lloc el dilluns, 3 de juliol, a les 9,30 h, intervindran la rectora de la UAB, Margarita Arboix; la degana de la Facultat; Maria José Recoder; la directora del congrés i del Departament; Rosario Lacalle; i el director del Gabinet de Comunicació i Educació, José Manuel Pérez Tornero.♦

 

Web oficial del Congrés … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere