Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Google busca entitats amb propostes innovadores per a l’Europe Code Week

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

google

Google ofereix ajuts de fins a 2.500 euros a associacions sense afany de lucres i escoles que organitzin activitats innovadores en el marc de la iniciativa, que es desenvoluparà del 7 al 22 d’octubre de 2017.

Els experts i expertes asseguren que aprendre a programar ajuda a “saber com funcionen les coses, explorar idees i crear, tant per treballar com per jugar”. També destaquen que ajuda a desenvolupar la creativitat i treballar de manera col·laborativa amb persones d’arreu. Més enllà d’aquests beneficis, afirmen que en l’àmbit professional serà cada cop més demanat.

La Setmana Europea del Codi (Europe Code Week) és una iniciativa de base que pretén apropar la programació i l’alfabetització digital a tothom, d’una manera divertida i atractiva: “La idea és fer que la programació sigui més visible, per mostrar als joves, adults i persones grans com portar idees a la vida amb codi, desmitificar aquestes habilitats i aplegar persones motivades”. Enguany es desenvoluparà del 7 al 22 d’octubre. Totes les persones i organitzacions interessades es poden sumar a aquesta campanya organitzant activitats. A la seva plana web ofereix informació sobre com fer-ho.

Google dona suport a l’Europe Code Week, tot oferint ajuts de fins a 2.500 euros a entitats sense afany de lucre i centres escolars, que presentin propostes d’activitats innovadores per desenvolupar el mes d’octubre. Les activitats han d’estar adreçades a infants i joves d’entre 5 i 18 anys, especialment als nous i noves en el món de la informàtica, i els han d’oferir “oportunitats pràctiques d’aprenentatge i d’experimentar la màgia de crear amb la tecnologia“.

La convocatòria s’adreça exclusivament a entitats sense afany de lucre i escoles. S’hi poden presentar propostes emplenant aquest formulari, fins al 14 de juliol de 2017. 

L’any passat, Google va oferir ajuts com aquests a 48 organitzacions de 30 països diferents, que amb les seves activitats van arribar a més de 90 mil estudiants i gairebé 1.800 educadors/ores.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere