Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdG i la Università degli studi di Palermo oferiran la doble titulació del Grau en Dret

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udg

El conveni establirà un programa conjunt d’actuació que permetrà als estudiants rebre una titulació oficial de la UdG i una altra de la Università degli studi di Palermo i, també, facilitarà la mobilitat entre les dues universitats.

La Universitat de Girona ha signat un acord amb la Università degli studi di Palermo (UNIPA) per oferir un programa conjunt d’actuació que preveu la doble titulació oficial entre el Grau en Dret i el Corso di Laurea Magistrale a Ciclo Unico in Giurisprudenza. Per a poder optar a la doble titulació, els estudiants hauran de cursar tres semestres a la universitat associada, segons el pla d’estudis detallat al conveni.

En el context globalitzat i competitiu actual, és d’alt interès promocionar els programes d’estudis que facilitin les dobles titulacions i potenciar la cooperació internacional en l’àmbit de l’educació superior. Per això, la UdG ha fet una forta aposta per una estratègia de formació de graduats en dret amb unes competències que els permetin estendre el seu desenvolupament professional a Europa, superant d’aquesta manera el localisme característic dels estudis de dret convencionals.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere