Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

DIMARTS EMPRENEDOR “Vine que t’ho explico! Eines per treballar el nostre discurs en escena” / Universitat Rovira i Virgili

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

urv

Amb Ana González Tadeo. El  dia 18 de juliol a les 18h.

L’Ana és actriu. I ensenya actors i actrius, presentadors i presentadores de mitjans de comunicació, i grans comunicadors com transmetre amb fermesa el seu missatge i com aplicar de la millor manera les seves habilitats comunicatives. Quan sents conceptes com diàleg intern, treball del personatge, integració i comprensió del paper, diàlegs paral·lels entre orador i oient… tens ganes que t’expliqui en primera persona com poder ser un gran comunicador i com aconseguir que el teu missatge “arribi”.

Els emprenedors sovint han de fer front a situacions on l’oratòria, la comunicació i les habilitats de posada en escena són claus. Cal aprendre i practicar la seducció en escena, cal saber com disfressar-se de qualsevol dels personatges que un interpreta al llarg de la seva aventura per poder convèncer l’audiència que tingui en aquell moment.

En un entorn natural i tranquil, volem que l’Ana ens ensenyi a conèixer-nos per fer que els altres ens puguin apreciar. Volem saber de tècniques teatrals per aplicar-les a l’empresa. Volem aprendre a ser actors del nostre projecte i interpretar el millor paper.

Facilitadora: Ana González Tadeo, actriu, formadora i Assessora en Habilitats Comunicatives a CCMA (TV3 i Cat Ràdio).

Lloc: Jardí del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi). Edifici S2 – Campus Sescelades  Av. Països Catalans 18     43007- Tarragona

Contacte: rebeca.martin@fundacio.urv.cat

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere