Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institut de Cultura de Barcelona: oberta la convocatòria de subvencions per inversions TIC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cultura

Des de l’Institut de Cultura de Barcelona us informem que avui s’ha obert la Convocatòria de subvencions per a inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a projectes d’experimentació i innovació a Barcelona.  

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2017.  

La finalitat d’aquesta convocatòria és impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador amb participació ciutadana.

La convocatòria s’estructura en dos modalitats segons el tipus de projecte:   

  • Modalitat A: Projectes d’experimentació i recerca. Que engloba tots aquells projectes de caràcter completament experimental i/o innovador que pretenguin utilitzar la inversió per a la realització d’accions creatives, coparticipades i co-creades amb la ciutadania amb un impacte social clar sobre aquesta; i els projectes vinculats a la realització de productes o prototips experimentals o innovadors amb alt valor afegit social i/o cultural.
  • Modalitat B: Enfortiment de les activitats habituals de l’entitat. Que comprèn les inversions per a la renovació o ampliació de la infraestructura pròpia de la entitat sense un projecte específic vinculat. És a dir, inversions destinades a la millora de la dotació tecnològica de l’entitat per tal d’optimitzar les seves activitats, dinàmiques o serveis; i les sol·licituds adreçades a la construcció d’aplicacions i webs divulgatives o que donin suport a les activitats realitzades per les entitats.♦

Podeu trobar més informació sobre els requisits i la tramitació de la subvenció a la web: http://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere