Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1-Oct: Més de 1.700 científics, acadèmics i gestors universitaris d’arreu del món signen un manifest pel ‘SÍ’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

anuncui contra

 

Més de 1.700 professors, investigadors, tècnics i administratius, gestors de les universitats i centres de recerca han signat un manifest en suport al referèndum  d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre en el qual, a més, expressen la seva “voluntat de votar ‘sí'”.

Són acadèmics de totes les universitats catalanes públiques i privades, i d’altres que treballen fora de Catalunya, com a Harvard, Virginia Tech, CNRS París, Cambridge, Linz, Politècnica de València, Salford, Lausana, Durham, Portsmouth, Como, Tòquio, Nova York, entre d’altres.

També figuren entre els signants investigadors que treballen en centres de recerca, hospitals, laboratoris i empreses d’arreu del món.

El manifest, que continua obert a altres signatures.

El text de manifest complet diu:

La universitat i la recerca, pel SÍ l’1 d’octubre

“Nosaltres, professors, investigadors, tècnics i administratius, gestors de les universitats i els centres de recerca, manifestem el nostre suport al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i la nostra voluntat de votar SÍ. La possibilitat de participar en la construcció d’un nou estat, l’estructura del qual ens permeti desenvolupar més satisfactòriament les nostres potencialitats individuals i col·lectives, ens il·lusiona. L’alternativa, si hi renunciem, és continuar subordinant les nostres vides a l’arbitrarietat d’un estat que ens és majoritàriament hostil.

Volem contribuir que l’ educació i la ciència, aquesta gran força transformadora de la humanitat, siguin fonamentals en la construcció del nou país. Volem que Catalunya se situï al costat de les nacions més avançades científicament i tecnològica, les quals, amb el seu esforç, contribueixen a fer del món —de tot el món— un lloc millor per a viure.

Demanem als nostres conciutadans que, per tal de construir un futur millor per a nosaltres i per als nostres fills, ignorin les amenaces d’aquells que tenen com a únic argument l’ús irracional de la força, i el dia 1 d’octubre votin SÍ perquè Catalunya esdevingui una república independent.”

La relació actual dels signants … CLICAR AQUÍ

Per adherir-se al Manifest … CLICAR AQUÍ

ATENCIÓ: La guerra bruta està perjudicant els webs del Manifest i de les adhesions.

Imagen1

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere