Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Èxit de la nova edició de la HackUPC a la Universitat Politècnica de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upc

La Universitat Politècnica de Catalunya ha acollit, (del 13 al 15 d’octubre), una nova edició de la HackUPC, en què 700 estudiants d’arreu del món han desenvolupat un projecte tecnològic innovador en només 36 hores. Es tracta de la hackató universitària organitzada per estudiants –en aquest cas, l’associació d’estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), Hackers@UPC– més important de l’Estat espanyol.

Una hackató és un esdeveniment adreçat a programadors, dissenyadors i entusiastes del món creatiu i tecnològic, en què els participants han de desenvolupar un projecte innovador per equip, en format de competició, i en poques hores. L’objectiu de les hackatons és convertir les idees en projectes, així com fomentar la col·laboració entre els participants.

En la seva quarta edició, la hackató universitària HackUPC, que ha tingut lloc en diversos espais (aularis A6 i A5) del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb la col·laboració d’imaginBank, ha acollit un total de 700 participants –400 de la UPC– que han estat seleccionats entre 1.300 sol·licituds rebudes. Entre els concursants d’aquest any hi participaran estudiants d’universitats com ara Oxford, UC Berkeley o ETH Zurich, entre d’altres.

Durant els tres dies de la hackató, els estudiants han desenvolupat projectes tecnològics, participaran en diverses activitats i han assistit a xerrades i conferències tecnològiques. Per fer-ho, han tingut accés a la xarxa Wi-Fi, menjar, material promocional, espai per treballar i per dormir. A més, els participants han tingut l’oportunitat d’entrar en contacte amb empreses tecnològiques, com ara Github o Skyscanner, i de consultoria tecnològica, com Everis, Opentrends o GFT, patrocinadors de l’esdeveniment.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere