Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Francesc Torres pren possessió com a rector de la UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upc

Aquest 12 de desembre, el catedràtic Francesc Torres ha fet la presa de possessió formal com a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i aquest 13 de desembre, està previst que ho facin els membres del Consell de Direcció.

Francesc Torres ha signat avui el Llibre de Registre de les Preses de Possessió com a rector de la UPC. El nomenament s’ha publicat al Boletín Oficial del Estado (BOE), RD 1025/2017, de 7 de desembre, i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), núm. 7514 (12/12/2017), amb efectes a partir d’avui mateix. Està previst que demà, 13 de desembre, prenguin possessió els membres del Consell de Direcció.

Francesc Torres va ser elegit rector de la UPC en els comicis del 15 de novembre passat, en els quals va obtenir el 50,23 % dels vots ponderats (1.854). 

Acte públic de presentació a la comunitat universitària, al gener  

D’altra banda, el proper 10 de gener tindrà lloc l’acte públic de presentació del nou rector a la comunitat universitària de la UPC, al qual assistiran, entre d’altres, el president del Consell Social, Ramon Carbonell, així com representants del govern de la Generalitat de Catalunya.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere