Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència amb la UOC a l’escola Sagrada Família – Horta de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

uoc

Es preparen uns  TALLERS que es faran el 3 de febrer amb motiu del Dia de la Dona en la Ciència- a l’escola Sagrada Família-Horta de Barcelona (Carrer de Peris i Mencheta, 26), adreçats a nens i nenes que tinguin almenys 8 anys, que poden venir acompanyats per adults.

“Tu pots ser investigadora”

Es vol fomentar l’organització d’activitats i materials que commemorin el Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència. L’objectiu és contribuir a eliminar la divisòria de gènere que hi ha actualment en l’àmbit científic. 

 Esdeveniment “Tu pots ser investigadora”

La UOC col·labora el 3 de febrer (a partir de les 10h.) amb el Col·legi Sagrada Família – Horta (Carrer de Peris i Mencheta, 26, de Barcelona) per a l’organització de l’esdeveniment adreçat a famílies amb l’objectiu de conscienciar les nenes de la possibilitat de cursar una carrera científica, de fomentar la igualtat de gènere en la ciència i de promoure l’interès per carreres STEM. Diferents investigadores UOC i el grup de recerca de GenTIC, expert en igualtat de gènere, ens mostren què significa ser investigadora. El programa consta de diferents tallers interactius per a nens i nenes i joves de diferents edats i els seus pares.

L’esdeveniment és gratis, però cal inscripció … clicar aquí

#DiaDonaiCiènciaUOC

En la campanya de comunicació “Tu també pots ser investigadora!” les investigadores expliquen en quin moment van decidir dedicar-se a la ciència i com ha estat de complicat, o no. Segueix-nos a Twitter (@UOC_research), Facebook (@UOCresearch) i Instagramm (@UOCuniversitat) amb l’etiqueta #DiaDonaiCiènciaUOC.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere