Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdL reforçarà la recerca sobre l’oli després de signar un protocol amb l’Ajuntament de Les Borges Blanques

Notícia anterior
Notícia posterior

udl

La Universitat de Lleida (UdL) potenciarà les recerques sobre l’oli d’oliva que ja realitza l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) i es planteja la possibilitat de desenvolupar línies d’especialització específiques sobre el sector, a través de màsters i cursos de formació contínua. Així ho ha anunciat el rector, Roberto Fernández, després de signar un protocol d’intencions amb l’Ajuntament de Les Borges Blanques. La signatura del document, amb una vigència de quatre anys, s’ha fet en el marc de la 55a Fira de l’Oli i les Garrigues. 

L’objectiu de l’acord és incentivar la formació d’especialistes i empresaris del sector oleícola. El rector ha explicat que la formació continuada es faria amb el consistori de la capital de les Garrigues, per tal d’oferir formació al teixit empresarial i comercial així com el mateix funcionariat de l’Ajuntament. Per la seua banda, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, creu que la implicació de la UdL permetrà noves inèrcies en el marc dels estudis universitaris.

El protocol d’intencions estableix un espai de col·laboració que requerirà la signatura de convenis específics per a cadascun dels programes concrets. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere