Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CICLE DE CONFERÈNCIES “Vull ser enginyer” (UdG) : Aquest dimecres “Nous materials i reptes en l’empresa”, a càrrec d’Alexandra Barrio

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udg

Aquest cicle de conferències tracta aspectes relacionats amb les tasques que fa un enginyer i que són molt presents en la nostra societat, no només per la seva incidència i necessitat sinó per la seva presència diària en la nostra vida, que sovint passa desapercebuda. Es proposa un format de cinc conferències, estructurades en dues parts. Quatre se centren en els camps clàssics de l’enginyeria: l’enginyeria mecànica, l’enginyeria de producció, l’enginyeria electrònica i l’enginyeria de materials. Per començar, se suggereix una conferència sobre l’aigua pronunciada per una persona de notable carrera dins del sector de l’enginyeria, amb molta experiència en diferents camps.

Dimecres 31 de gener del 2018: Nous materials i reptes en l’empresa

  • Alexandra Barrio. Enginyera industrial. Gerent del Clúster de Materials Avançats de Catalunya. Va ser gerent de Grober Composites i directora del departament d’innovació i desenvolupament de Grober en l’àmbit de nous materials.

 

Dimecres 7 de febrer del 2018: Disseny i comercialització de màquines

  • Jaume Masgrau. Enginyer industrial. Director de l’empresa OSNOVA, dedicada al disseny, fabricació i distribució de maquinària per al sector alimentari amb tecnologia pròpia.

 

Dimecres 14 de febrer del 2018: Curses de cotxes a tota velocitat

  • Francesc Tauler. Enginyer industrial mecànic. Enginyer de pista de l’equip Be Motorsport. Participació en competicions europees en categoria GT i prototips de resistència. En l’actualitat és responsable d’un Ligier JSP3 dins la Le Mans Cup europea.

 

A qui va dirigit:
Aquest cicle de conferències està obert a tothom, però és especialment indicat per als alumnes dels últims cursos d’institut que es plantegin realitzar estudis relacionats amb l’enginyeria i vulguin conèixer de primera mà experiències de professionals del sector i possibles sortides professionals.

Lloc:
Les conferències tindran lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – Demarcació de Girona, carrer Narcís Blanch, 39, 17003 Girona.

Horari:
De les 19:00 a les 20:30 h

Organitza:
Grup de Recerca en Enginyeria de Producte, Procés i Producció (GREP) de la Universitat de Girona

El GREP pertany al Departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial (EMCI), amb una presència important en els estudis de Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials, Grau en Enginyeria Mecànica i Màster en Enginyeria Industrial, titulacions vinculades als estudis que tradicionalment es coneixien com a enginyeria industrial.

Col·labora:
Universitat de Girona – Consell Social

Universitat de Girona – Vicerectorat de Recerca
Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – Demarcació de Girona

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere