Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Jornada R de Recerca” a la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UdL

Els camps de refugiats sirians, la desobediència civil com a via per a millorar els sistemes jurídics i polítics dels Estats democràtics, la construcció d’un dron o les transaccions amb la moneda virtual Bitcoin són alguns dels temes dels treballs d’investigació que l’alumnat de Batxillerat presenta aquest dijous, 1 de febrer, a la Universitat de Lleida (UdL). L’11a Jornada R de Recerca, que organitzen l’Institut de Ciències de l’Educació i el vicerectorat d’Estudiants de la UdL, aplegarà uns 700 estudiants de 13 centres educatius al campus de Cappont.

La gran afluència d’assistents ha obligat els organitzadors a desdoblar els grups. Així, cada treball s’haurà de presentar dos vegades, en franges horàries diferents, per tal que tothom pugui assistir a totes les exposicions. El Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera és l’escenari per presentar una trentena projectes de recerca dels diferents àmbits del Batxillerat (científic, tecnològic i de les matemàtiques; ciències mèdiques i de la salut; humanitats i comunicació; ciències socials; i expressió artística/esports). 

Entre els títols trobem propostes com ara Road to Europe’s Wall. Analysis of Syria. The Roads to Europe and the Role of Volunteers in the Refugees Ordeal; Civil desobedienceBitcoin, una versió perfeccionada de l’orInfluència del silici i de les noves tecnologies de conservació sobre qualitat i duració de les cireres en la post-collita per la seva exportació a mercats llunyans o Anàlisi comercial de la DO Costers del Segre.

Els centres que participen en aquesta jornada a la UdL són el Col·legi Episcopal, Col·legi Sant Jaume-Les Heures, INS Josep Lladonosa, INS Torrevicens, INS Ronda, INS Guindàvols, INS Manuel de Montsuar, INS Joan Oró, INS Màrius Torres, Col·legi Arabell, INS Seròs, INS Almenar i INS Canigó (Almacelles).♦

Programa de l’11a Jornada R de Recerca … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere