Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ACUP i el CIC preparen la participació catalana a la fira: “Asia-Pacific Association for International Education”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

acup

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques i el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) han organitzat un seminari  (05/02/2018) sobre el sistema universitari i de recerca de Singapur per preparar la seva participació a l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), que enguany tindrà lloc a la seva capital dels dies 25 a 29 de març de 2018. Per sisè any consecutiu el sistema universitari català tindrà un estand propi en la que és una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia.

Yeow-Tong Chia, lector sènior d’History Curriculum Education de la facultat d’Educació i Treball Social de la Universitat de Sidney i procedent de la Universitat Nacional de Singapur i Veronica Tan, membre de l’equip de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, van presentar el context històric, polític, econòmic i cultural de Singapur i van exposar les característiques del sistema d’educació superior i les polítiques d’internacionalització d’aquest país.

Els assistents als seminari, vinculats al sistema universitari català, van concloure que la presentació de Chia i Tan havia resultat molt útil per aprofitar millor la cita del mes de març. L’APAIE és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic. L’Associació té com a objectiu principal assolir una major cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i a tot el món, així com promoure i donar suport a la internacionalització de les seves institucions acadèmiques.

Les universitats de l’ACUP i la Generalitat, amb la voluntat d’impulsar la internacionalització del sistema universitari i de recerca de Catalunya, donaran a conèixer en aquesta fira la seva oferta d’estudis superiors al mercat asiàtic sota la marca Study in Catalonia. L’APAIE ofereix àmplies oportunitats per a educadors i estudiants per intercanviar estratègies i polítiques de mobilitat, desenvolupament i cooperació en temes relacionats amb la internacionalització de les universitats. El certamen, amb més de 100 estands i més de 1.000 delegats de sistemes universitaris d’arreu del món, inclourà entre altres activitats tallers, exposicions, networking events i visites a universitats locals.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere