Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El “Saló de l’Ensenyament” i “FUTURA -sobre màsters-” han finalitzat amb èxit amb unes edicions marcades per la internacionalització dels estudis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

unnamed (5)

Ahir, diumenge passat va acabar la 29a edició del Saló de l’Ensenyament amb un gran èxit de participació i un marcat accent internacional. D’entre els 230 expositors presents, una quarantena han estat internacionals, incloses les 29 universitats xineses de la província de Zhejiang, a banda de la àmplia oferta de cursos i estades a l’estranger proposats per les universitats catalanes. En aquest sentit, els estudis impartits en anglès, juntament amb els relacionats amb les ciències de la salut, la economia, la tecnologia i l’entorn digital han centrat la majoria de consultes dels estudiants. 

Els graus de medicina, infermeria, economia, administració i direcció d’empreses, educació i els estudis vinculats amb les noves tecnologies (videojocs, big data, smart cities…) han estat alguns dels que han despertat més interès entre els joves visitants de la 29a edició del Saló de l’Ensenyament que s’ha acomiadat aquest diumenge al migdia. Així mateix, els títols impartits en anglès o altres llengües estrangeres, com el grau de Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, o el d’Estudis Globals de la Universitat Pompeu Fabra han experimentat un creixent interès entre els visitants.

Pel que fa a la Formació Professional i la formació complementària, en línies generals, els cicles formatius relacionats amb la robòtica i els processos industrials, el màrqueting, la sanitat i les activitats físiques i esportives, així com sobretot el batxillerat tecnològic, han centrat enguany bona part de les consultes dels nois i noies que han visitat el saló. 

Durant els 5 dies que ha durat el certamen, els serveis d’orientació habilitats pel Departament d’Ensenyament, la Secretaria d’Universitats i el mateix Saló de l’Ensenyament, de la mà d’Educaweb, han atès més de 13.000 persones. 

Pel que fa a Futura, el Saló dels Màsters i els Postgraus que va tancar portes ahir dissabte, els programes impartits en anglès o altres llengües foranies i relacionats amb les ciències de la salut (biomedicina, psicologia, infermeria…) les ciències socials (educació, administració i direcció d’empreses…), i les tecnologies de la informació (big data, industria 4.0, innovació…) han centrat la major atenció entre els  visitants. 

La Setmana de la Formació i el Treball, formada pel Saló de l’Ensenyament i Futura, organitzats per Fira de Barcelona; la Fira Internacional d’Empreses Simulades, de la Fundació Inform; i el nou Saló de la Ocupació Juvenil, organitzat per Barcelona Activa i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, ha reunit uns 100.000 visitants al recinte de Montjuïc des de dimecres 14 de març i fins  diumenge 18 de març al migdia. ♦ 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere