Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1r Campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida per a Formació Professional

Notícia anterior
Notícia posterior

Cartell campament jpg

5 instituts de formació professional de Lleida organitzen el 1r campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida.

DATA: Dimecres 21 de març .  LLOC: INSTITUT TORRE VICENS.  HORA: L’activitat comença a les 9 del matí i finalitzarà a les 14 del migdia amb el lliurament de premis.

Els instituts públics CaparrellaEscola del TreballTorre Vicens, el centre IlernaLa Salle de Mollerussa han organitzat pel pròxim dimecres 21 de març l’activitat “1r Campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida“. És la primera vegada que diversos centres s’uneixen a Lleida per muntar un esdeveniment d’aquestes característiques.

L’activitat es fa sota el paraigua de la Xarxa d’Emprenedoria i Innova del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Hi participaran 10 alumnes de cadascun dels centres dividits en 10 equips de 5 persones. Cadascun dels 5 seran d’un dels centres, per fomentar la relació entre ells i les habilitats comunicatives. Hauran de competir per trobar les millors idees per un repte que se’ls proposarà en aquell moment i que té a veure amb la dinamització d’un espai municipal de la capital del Segrià.

Cada equip segueix un procés  de diferents fases per seleccionar i desenvolupar les idees, mitjançant l’anomenat model Canvas i concloent amb una exposició dels possibles projectes amb un elevator pitch de 2 minuts.

Un jurat triarà les dues millors idees segons una plantilla amb diferents items per valorar que se’ls facilita allí mateix. Els participants també voten per escollir un tercer equip guanyador. 

El jurat estarà format per responsables de la Cambra de comerç de Lleida, la direcció dels centres i GLOBALLEIDA.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere