Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença el X cicle de conferències de divulgació “ConecTalks” a València

Notícia anterior
Notícia posterior

València

El X cicle de conferències ConecTalks comença aquest dimecres 11 d’abril amb ‘Planetas extrasolares y la posibilidad de detección de vida extraterrestre, ponència impartida per l’astrofísica Eva Villaver (Universitat Autònoma de Madrid). L’acte es realitzarà a la seu de la Fundació Cañada Blanch, al carrer Jorge Juan, 4 de València, a les 19 hores.

Les pròximes conferències previstes són Las cinco aportaciones geniales de Stephen Hawking a la Física, per Enrique F. Borja (25 d’abril); El duelo del dolor, a càrrec de Lucía Hipólito (2 de maig); 2021, una odisea desde Javalambre, pel físic Javier Cenarro (el 9 de maig) i tancarà el X cicle ConecTalks María José Sánchez, amb la conferència El cerebro entre la recompensa y la aversión, el 16 de maig.

Totes les conferències incloses al cicle tenen lloc a la seu de la Fundación Cañada Blanch, a les 19 hores.

El cicle ConecTalks, organitzat per la Fundació Cañada Blanch, compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere