Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Preparant el “Campus Gutenberg 2018”

Notícia anterior
Notícia posterior

cg

S’està preparant el Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques, en la seva vuitena edició. Jornades que es celebraran  els dies 17 i 18 de setembre de 2018.

Aquestes jornades són un lloc de trobada entre els professionals del periodisme, la comunicació i la divulgació de la ciència en el qual compartir experiències i discutir sobre els diversos canals, formats i eines que utilitzem per impulsar la cultura científica. Es tracta d’unes jornades de co-aprenentatge i reflexió amb l’objectiu de millorar la relació entre la ciència i la societat i analitzar els canvis que s’estan produint.

Es tracta com diuen el organitzadors: “… compartir amb nosaltres les vostres idees i suggeriments de temes, activitats, tallers, debats, espectacles entorn de la divulgació científica per construir el programa de les jornades de forma col·laborativa. Enguany volem explotar la creativitat col·lectiva i la reinvenció constant que hi ha en el nostre entorn professional”.

“… Es poden enviar propostes a través d’aquest formulari indicant el tipus d’activitat, el títol i un breu resum de la mateixa o senzillament una temàtica determinada que us agradaria que es tractés en aquesta edició. Us animem a ser creatius, innovadors i deixar volar la vostra imaginació! És el moment de compartir totes aquestes idees boges que sempre hem volgut fer i mai ens hem atrevit…”. 

La data límit per a l’enviament de propostes és el 7 de maig.

El Campus Gutenberg està impulsat pel Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la UPF-Barcelona School of Management i Obra Social “la Caixa”, en col·laboració amb el Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere