Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El “Premi Internacional de Recerca Joan Solà” el guanya Albert Rossich, professor de la Universitat de Girona

Notícia anterior
Notícia posterior

premi rossich

El catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Girona (UdG) Albert Rossich ha estat guardonat amb el Premi Internacional de Recerca Joan Solà que impulsen conjuntament el departament de Filologia Catalana i Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL) i l’ajuntament de Bell-lloc d’Urgell. Rossich signa el treball “Andreu Rey d’Artieda i Francesc Vicent Garcia, rector de Vallfogona. Dos panegírics recitats a la Universitat de Lleida (segle XVII). Edició crítica”, sobre uns textos literaris relacionats amb la presa de possessió de dos rectors de la Universitat de Lleida fa quatre segles. 

El catedràtic de la UdG és especialista en literatura catalana de l’edat moderna i de la història de la llengua i el plurilingüisme. El guardó està dotat amb 10.000 euros, a més de la publicació de l’obra guanyadora a càrrec d’Edicions de la Universitat de Lleida.

El jurat del premi, decidit per unanimitat, estava format per Narcís Garolera (Universitat Pompeu Fabra), Jordi Ginebra (Universitat Rovira i Virgili), Joan Julià-Muné (Universitat de Lleida), Jordi Mir (Institut d’Estudis Catalans) i José Antonio Pascual (Real Academia Española).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere