Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

22è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2018

Notícia anterior
Notícia posterior

biocat

Biocat organitza, conjuntament amb ESADE BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s’ha posicionat com a referent en l’ecosistema biomèdic català. L’esdeveniment té l’objectiu d’apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

El 22è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2018 se celebra el 28 de maig de 2018 a les 15:00h a l’Auditòrium – Hotel Melià Sitges, Barcelona.

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 21a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d’euros.

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d’empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l’entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l’acte.

REGISTRE: Els inversors que es volen inscriure exclusivament al Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, pots fer-ho a través d’aquest formulariLa resta d’assistents s’hauran d’inscriure al Congrés HIMSS Europe & Health 2.0 per tenir accés al Fòrum d’Inversió Healthcare.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere