Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Sindicat Professors de Secundària de Catalunya fa una crida als mestres de primària a no demanar l’accés a l’ESO

Notícia anterior
Notícia posterior

sindicat

L’organització ha anunciat una demanda contra la mesura del Departament d’Ensenyament, que titlla d'”absolutament il·legal”

El Sindicat Professors de Secundària (ASPEPC-SPS) ha fet una crida aquest dilluns als mestres de primària a no sol·licitar l’accés a secundària acollint-se a la mesura del Departament d’Ensenyament que va ser publicada divendres passat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

El secretari general d’ASPEPC-SPS, Xavier Massó, ha titllat d’”absolutament il·legal” aquesta mesura, que té “caràcter excepcional” segons la resolució del DOGC, i ha rebutjat l’argument que esgrimeix el departament d’una “insuficiència de professorat funcionari de carrera, en pràctiques i interí del cos de professors d’ensenyament secundari” en les especialitats de matemàtiques, llengua castellana i catalana. Per això, el sindicat ha anunciat que interposarà una demanda contra la mesura abans de dos mesos i i ha demanat també a les direccions dels instituts que no reconverteixin cap lloc de treball dels seus centres per a mestres de primària. A més, insta els altres sindicats i els professors de secundària a oposar-se a la mesura.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere