Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

10 startups catalanes participen al “The Next Web Amsterdam”, un dels congressos tecnològics més importants d’Europa

Notícia anterior
Notícia posterior

tnw-conference-europe-2018

Des d’avui i fins divendres, les empreses emergents s’ubicaran en un estand d’ACCIÓ per presentar els seus projectes i buscar socis i inversors en un esdeveniment que reunirà més de 15.000 assistents i companyies com Google, Intel, Vimeo, Nike o Microsoft.

Les startups participants són Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID.

A més d’assistir al The Next Web Conference, les 10 startups catalanes participaran en una sessió de networking amb 175 empreses i inversors coorganitzada per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Amsterdam.

 

10 startups catalanes participen des d’avui i fins divendres al The Next Web Conference d’Amsterdam, un dels congressos tecnològics més importants que se celebren a Europa en el marc d’una missió organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa-. L’objectiu és que les empreses emergents catalanes presentin els seus projectes davant possibles socis, inversors i directius de grans corporacions tecnològiques en un esdeveniment que reunirà més de 15.000 participants de tot el món.

Les startups catalanes que participaran enguany al The Next Web Conference a través d’un estand d’ACCIÓ són Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID, que ofereixen solucions tecnològiques per a àmbits tan diversos com el legal, l’hoteler, el retail o els recursos humans.

Aquest 2018 l’esdeveniment comptarà amb la presència de directius de Google, Intel, Vimeo, WIRED, Nike, Huawei, Logitech, WeTransfer, Microsoft i Booking, entre d’altres. Durant els 3 dies de durada del congrés se celebraran ponències, grups de treball i sessions de networking per analitzar quines són les principals tendències tecnològiques en l’àmbit digital que determinaran els nous projectes de les startups.

D’altra banda, a més d’assistir al The Next Web Conference, les 10 startups catalanes també participaran en una jornada de networking coorganitzada per ACCIÓ amb més de 175 empreses i inversors de l’ecosistema digital d’Amsterdam. De fet, amb l’objectiu d’impulsar els ecosistemes de startups de Catalunya i els Països Baixos i la cooperació tecnològica entre ambdós territoris, la Generalitat de Catalunya va obrir l’any passat a través d’ACCIÓ, l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d’Amsterdam.

Les empreses emergents catalanes que viatgen aquesta setmana a Amsterdam formen part de les més de 1.250 startups identificades pel directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ. A nivell agregat aquestes empreses generen prop de 12.000 llocs de treball i tenen una facturació de 1.100 milions d’euros.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere