Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Català de les Empreses Culturals aposta pel Primavera Pro com a plataforma clau per a la internacionalització de la indústria musical de Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

1494346a-3ace-4254-a554-57923944b87c

Un total de 29 artistes catalans actuaran en el Parc del Fòrum i a la programació de “Primavera a la Ciutat”, entre el 29 de maig i el 3 de juny 

Sota la marca Catalan Arts – Music, s’organitzaran accions com la trobada amb la premsa internacional o l’edició de la guia d’artistes catalans i altres materials de promoció internacionals

Un total de 29 artistes catalans actuaran als múltiples escenaris de Primavera Sound, del 29 de maig al 3 de juny. Una programació que incorpora un ampli ventall d’estils i propostes tant d’artistes veterans com noms emergents de l’escena musical catalana. Tots ells tenen en l’aparador de Primavera Sound i de la seva trobada professional, Primavera Pro, una oportunitat única per donar a conèixer la seva proposta tant al públic local com internacional. 

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) torna a apostar pel Primavera Procom a plataforma clau per a la visibilització de la indústria musical de Catalunya. Amb aquest objectiu i sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts – Music, s’organitzaran diverses accions com la ja tradicional botifarrada de benvinguda, la trobada amb la premsa internacional o l’edició de la guia d’artistes catalans que es distribuirà a tots els professionals assistents.

Catalan Arts – Music donarà la benvinguda a tots els professionals acreditats al Primavera Pro com ja és habitual amb una botifarrada que tindrà lloc dimecres 30 de maig, a la 13.30 hores, al Pati de les Dones del CCCB. Aquesta vol ser una trobada distesa que ofereixi als professionals catalans l’oportunitat de fer ‘networking’ amb els acreditats del Primavera Pro, que l’any passat superaven els 3.300 (la meitat d’ells internacionals).

Durant la botifarrada tres prometedores bandes emergents catalanes del cartell del Primavera oferiran ‘showcases’. Enguany s’escoltarà el R’n’B hipnòtic del duo figuerenc North State, el surf expansiu del quartet barcelonès amb arrels xilenes The Zephyr Bones, i les textures sintètiques que envolten el cor pop de la uruguaiana establerta a Barcelona Marion Harper.

 Sessió exclusiva per a la premsa internacional

Per tercer any consecutiu, les bandes catalanes seran presentades a la premsa internacional en una exclusiva trobada organitzada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) mitjançant la seva marca d’internacionalització Catalan Arts – Music.

La sessió s’adreça exclusivament als periodistes internacionals acreditats al Primavera Pro amb l’objectiu d’oferir una introducció de l’escena catalana i presentar les últimes novetats en el terreny de la música independent.

 Guia d’artistes catalans i promoció internacional

Per oferir una difusió més àmplia dels grups i artistes catalans, Catalan Arts – Music edita una vegada més la guia d’artistes de Catalunya que actuaran dins de les diferents propostes d’aquesta edició del Primavera Sound. La publicació s’inclourà dins de la bossa oficial que rebran tots els professionals acreditats al Primavera Pro i estarà disponible als espais professionals del congrés.

Juntament amb la guia també s’oferirà a la premsa internacional acreditada la compilació Pop-rock from Catalonia 2017, editada per Catalan Arts. El CD inclou 15 temes seleccionats entre tots els treballs discogràfics originals publicats entre gener i desembre de 2016 dels grups i intèrprets d’origen català, tots aquells que resideixen i/o treballen a Catalunya.

Es poden escoltar els artistes que tocaran al Primavera Sound 2018 a través de llistes de reproducció a Spotify i Apple Music.

Finalment, es reforçarà la promoció de la indústria musical catalana mitjançant les xarxes socials (@playcatalan a Twitter i catalanarts a Facebook) i a través dels newsletters per a professionals internacionals de Catalan Arts.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere