Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Per primera vegada la Consellera Àngels Chacón es reuneix amb els representats de les universitats catalanes

Notícia anterior
Notícia posterior

consellera rectors

La titular del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya s’ha reunit en el seu primer acte amb els representats de les universitats catalanes

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit aquesta tarda al Parlament de Catalunya amb els representants de les universitats catalanes. En el primer acte oficial al capdavant del departament, Chacón, s’ha reunit amb els rectors Joan Elias (UB), Francesc Torres (UPC), Jaume Casals (UPF), Roberto Fernández (UdL), Quim Salvi (UdG), María José Figueras (URV), Josep A. Planell (UOC) i Jordi Montaña (UVic-UCC) i amb els vicerectors Armand Sanchez (UAB), Jordi Riera (URL),  Toni Mora (UIC) i Ana Beriain (UAO).

En aquesta primera reunió, la consellera Chacón ha traslladat als representats de les universitats catalanes la seva intenció de treballar per consensuar el futur de la Universitat catalana mitjançant el Pacte Nacional per a la Universitat.

Segons ha explicat la consellera, “he volgut reunir els rectors i rectores de totes les nostres universitats per donar-los un missatge molt clar: aquesta consellera no és només d’empresa, és també de coneixement”. La consellera Chacón ha remarcat que “tenim reptes per posicionar les nostres universitats en el context internacional, reptes que hem de resoldre de manera consensuada”. En aquest sentit, ha destacat que “treballarem intensament per desenvolupar el Pacte Nacional per la Universitat, que vam assolir amb consens, i que ha de ser el vehicle que ens condueixi en matèria de coneixement”.

La titular d’Empresa i Coneixement, s’ha posat a disposició dels rectors i ha assegurat que “aquesta aposta pel coneixement està feta amb tota la intenció, perquè el futur del coneixement marcarà el nostre futur com a país”. La consellera ha explicat que en la reunió “s’han apuntat alguns problemes, com la implementació del Pacte Nacional o el finançament, i ens hem emplaçat a treballar de manera molt immediata”.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere