Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Com els científics i divulgadors poden participar activament a la “Nit Europea de la Recerca”?

Notícia anterior
Notícia posterior

european-researchers-night-news-image

El darrer divendres del mes de setembre se celebra a tota Europa i a països veïns la Nit Europea de la Recerca, que té com a principal objectiu apropar la ciència, la recerca i la tecnologia que es fa a tot el territori europeu. 

Per primera vegada, l’acte tindrà lloc a tot Catalunya amb el lema “La recerca, patrimoni de tothom” i amb el segell de la Comissió Europea. D’aquesta manera els/les investigadors/es que hi participin podran reconèixer les activitats com a accions de divulgació en convocatòries europees.

Si voleu sumar-vos per fer activitats a la Nit de la Recerca a Catalunya (xerrades, tallers, café científic, demostracions, microxerrades, etc), sisplau, ompliu aquest formulari. Es podran fer activitats durant tot el divendres 28 de setembre (matí, tarda i/o nit) i durant el matí i la tarda del dissabte 29 de setembre. 

També es farà una activitat anomenada “Matí de la recerca a escoles i instituts” per portar a personal investigador de centres de recerca, universitats i empreses a escoles i instituts de Catalunya el divendres 28 de setembre pel matí. Si voleu participar com a ponents en aquesta activitat concreta, ompliu aquest altre formulari.

La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Girona (UdG), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). I compta amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Els actes estan recolzats per la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa de la UE per potenciar carreres del personal investigador europeu.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere