Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Generalitat de Catalunya organitza la segona edició del ‘Barcelona Startup City Seminar’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

bcn

El Departament d’Empresa i Coneixement impulsa aquest esdeveniment amb l’objectiu de visibilitzar l’ecosistema d’startups de la capital catalana donant a conèixer les iniciatives i persones que fan possible que s’hagi posicionat com a hub d’emprenedoria al món 

El seminari tindrà lloc del 2 al 5 de juliol en 4 espais emblemàtics de l’escena emprenedora de la ciutat

 

La Generalitat de Catalunya organitza la segona edició del ‘Barcelona Startup City Seminar’ que reunirà més de 80 ponents del 2 al 5 de juliol en 4 espais emblemàtics de l’escena emprenedora de la ciutat. L’acte permetrà als seus assistents entendre perquè Barcelona s’ha posicionat al món com a un hub tecnològic, d’innovació i que genera i atrau talent a nivell internacional.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Catalunya Emprèn, organitza aquest esdeveniment amb l’objectiu de visibilitzar l’ecosistema d’startups de la capital catalana a través dels seus protagonistes.  

Aquest seminari gratuït i obert al públic, que durarà 4 dies i es celebrarà a escenaris tan emblemàtics com l’auditori Axa de l’Illa Diagonal, el Disseny Hub de Glories o el Movistar Centre de Plaça Catalunya, comptarà amb l’assistència i participació de persones involucrades en programes de promoció de l’emprenedoria i amb professors d’educació superior i professionalitzadora.

Barcelona és una ciutat referent pel que fa a les startups. Segons el ràquing d’EU-Startups, la capital catalana ha estat considerada l’any 2017 com el cinquè startup hub més important d’Europa per tercer any consecutiu. Així mateix, altres informes com el Global Cities Investment Monitor 2017 l’han inclòs entre les 10 àrees urbanes de captació d’inversió estrangera i el Global Power City Index la situa entre les 25 primeres ciutats pel que fa a competitivitat global. 

 Més de 80 ponents amb una procedència molt heterogènia

El ‘Barcelona Startup City Seminar’ comptarà amb una intervenció especial a mode de reflexió sobre l’ecosistema emprenedor que obrirà cada jornada. El dia 2 de juliol anirà a càrrec d’Scott Mackin de Barcinno Media; el 3 de juliol a càrrec de Miquel Marti de Barcelona Tech City; el dia 4 a càrrec de Jordi Naval Director de Biocat; i Mateu Hernandez, CEO de Barcelona Global, tancarà la sessió del matí del darrer dia.

Al seminari també hi hauran molts emprenedors i emprenedores rellevants com la Laura Fernández, CEO & Co-Founder a FutureFunded; l’Ignasi Capellà fundador de Broomx, empresa recentment guanyadora del SONAR+D Competition; o la Teresa Tarragó, CEO de la premiada empresa del sector biotechnologic Iproteos.

Però a més d’emprenedors, el seminari vol posar en relleu iniciatives valuoses per a l’ecosistema i que sovint passen desapercebudes i que es donaran cita a sessions dedicades al moviment maker i de prototipatge, al crowdfunding, al blockchain, als nòmades digitals o als coders; tots ells elements indispensables per entendre la atracció i retenció de talent a l’ecosistema.

 Podeu consultar el programa complert del seminari: Programa Barcelona Startup City Seminar

 Programa transversal per al foment de l’emprenedoria

La Generalitat va posar en marxa el programa Catalunya Emprèn l’any 2012 amb la missió de fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa a Catalunya, i des d’aleshores ha impulsat diverses iniciatives enfocades a la creació d’empreses i la generació de llocs de treball. Així, el Catalunya Emprèn engloba, com a iniciativa transversal del conjunt del Govern, tot un conjunt de mesures enfocades al foment de la cultura emprenedora, la creació de noves empreses o l’impuls de la internacionalització d’aquestes companyies, entre d’altres qüestions. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere