Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Primera visita d’una delegació japonesa a l’escola agrària de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

etsea

En el marc d’un intercanvi de docència i recerca amb la universitat de Yamagata

 L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) ha rebut tota la setmana passada una delegació de la Universitat de Yamagata (Japó), en el marc d’un intercanvi de docència i recerca. És el primer cop que representants d’una facultat d’agronomia nipona visiten l’ETSEA. Una quinzena de persones, entre estudiantat i professorat, ha pogut conèixer tant les instal·lacions del campus d’Agrònoms com altres centres de recerca i empreses del territori. 

“La relació amb la Universitat de Yamagata es va iniciar fa dos anys, tot permetent la col·laboració entre grups de recerca japonesos i de la UdL mitjançant visites de curta durada d’estudiants i investigadors”, explica la Sotsdirectora de relacions exteriors de l’ETSEA, Isabel Odriozola. Aquest, però, és el primer viatge a la capital del Segrià. 

Acompanyada per professorat de l’ETSEA, la delegació japonesa ha visitat l’empresa Aigües del Segarra Garrigues S.A. -encarregada d’explotar i mantenir la xarxa de distribució del regadiu- a Tàrrega, el Grup Alimentari Guissona, el celler Clos Pons a l’Albagés i el Grup Venso a Almacelles. També ha pogut conèixer el Paratge Natural d’Interès Nacional (PNIN) de Poblet, a Tarragona, i les instal·lacions del Centre d’Investigació i Tecnologia Agroalimentària d’Aragó (CITA) a Saragossa.♦

Fotografia:  La delegació, a les instal·lacions del Segarra-Garrigues. ©ETSEA-UdL

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere