Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Conferència: “Els valors de la bioètica: una mirada des de l’Educació Secundària” / Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La-Bioetica

Conferència organitzada per la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya a càrrec de Joan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia, membre de l’ “Observatori d’Ètica aplicada a l’acció social, psicoeducativa i sociosanitària” (UdG), del qual també n’ha estat director.

La conferència proposa analitzar l’interès i els valors de la Bioètica des de diverses vessants: la preocupació pels problemes de la vida i els nous tractaments cientificotècnics, l’exigència social de la regulació d’aquests problemes i el repte professional de la seva bona aplicació.

A l’acte hi participaran Antoni Portell, director del CIFE de la UVic-UCC i Núria Terribas, jurista i directora de la Càtedra de Bioètica “Fundació Grifols” de la UVIC-UCC.

Confirmar assistència aquí

Acte organitzat per la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic, la Unitat de Formació del Professorat d’Infantil, Primària i Secundària (CIFE) de la UVIC-UCC i la Càtedra de Bioètica “Fundació Grifols” de la UVIC-UCC.♦

Dia: Dimarts 25 de setembre.   Hora: 17h.   Lloc: Masia “Torre dels Frares” de la UVic-UCC.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere