Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UB: Estudiants de les facultats de Física i de Química pintaran sis científiques a l’Atri Solar

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ub2

 Hipàtia d’Alexandria, Henrietta Swan-Leavitt, Agnes Pockels, Rosalind Franklin, Lise Meitner i Hedy Lamarr són les sis científiques que un grup d’estudiants de les facultats de Física i de Química de la UB pintaran a l’Atri Solar durant el matí de l’11 d’octubre en el marc de l’acció «Pintem la Facultat».

La iniciativa va sorgir fa dos anys de la voluntat d’una alumna de fer «més acollidor» l’Atri Solar, lloc d’esbarjo dels estudiants de les dues facultats. Aquest dijous, la idea es materialitzarà en una acció col·laborativa en la qual cada alumne farà una pinzellada al mural final, que estarà format per la silueta de les sis dones científiques de renom.

Tant la tria com el disseny de les figures representades —escollides per la seva aportació decisiva al món de la ciència—, han estat realitzades per una comissió amb la col·laboració de tot el col·lectiu estudiantil.

Fira d’entitats

Paral·lelament a aquesta acció, tindrà lloc la Fira d’entitats, que té com a objectiu donar a conèixer l’activitat de les diferents agrupacions d’estudiants de les dues facultats als nous alumnes per tal de despertar l’interès dels potencials nous associats.
Entre la quinzena d’associacions que participaran en la fira hi ha Planta 8, que elabora una revista «informal» de la Facultat de Física, el grup de teatre Shakespin, els cors Lolis i Argentum, l’associació de ball Swingtropia, i el Club de Rol i Magic.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere