Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Politècnica de València se suma al Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upv

Fermament compromesa amb la millora social a tots els nivells, la Universitat Politècnica de València (UPV) s’adhereix al Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa, que tindrà lloc aquest dimecres, 17 d’octubre.

Amb motiu d’aquest, l’Àgora del campus de Vera (València) de la UPV, en el qual es penjarà una pancarta amb el lema “La Universitat contra la riquesa que empobreix”, acollirà la lectura d’un manifest en favor de la lluita contra la pobresa, que durà a terme Consuelo Jiménez Molero, vicerectora de Planificació i Prospectiva UPV.

Així mateix, personal de la borsa de voluntariat de la UPV repartirà marxandatge de la campanya, i es crearà un gran mural en el qual qualsevol que ho desitge podrà deixar els seus missatges per a assenyalar què pot fer la Universitat per a contribuir a erradicar la pobresa.

A més, des de la UPV volem convidar a la comunitat universitària a sumar-se a la manifestació impulsada per Pobresa Zero, sota el lema “Més fets i menys paraules, drets ja!”, que eixirà el dissabte 20 d’octubre, a València, des de la Plaça Alfons el Magnànim.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere