Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de conferències CosmoAcció a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

COSMOACCIÓ CAT_ca_ES

Aquest dijous 25 d’octubre comença el cicle de conferències “QUIN PAPER TÉ LA CIUTADANIA EN UN FUTUR URBÀ, CONNECTAT I SOSTENIBLE?”. Aquest cicle, celebrat en el marc de la iniciativa CosmoAcció, té com objectiu divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) des d’un punt de vista científic i promoure que la ciutadania s’involucri en la seva consecució des de diversos àmbits.

 Dijous 25 d’octubre a les 19h. CONEIX: LA ECOINNOVACIÓ A LES CIUTATS. PRODUCCIÓ I CONSUM SOSTENIBLES PER AL COMPLIMENT DE L’AGENDA 2030. A càrrec de Areti Markopoulou, arquitecta, urbanista especialitzada, Directora acadèmica de l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya) i  co-editora de “Urban Next”.Montse Junyent, economista i presidenta de la “Associació Catalana pel Foment de l’Economia del Bé Comú”. Montserrat Viladrich, doctora en Economia, catedràtica de la Universitat de Lleida i membre del CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible). Josep M. Serena, doctor en enginyeria industrial, consultor en medi ambient i energia i membre del CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible). Moderadora: Alba Cabañas, Economista, experta en sostenibilitat i empresa.

 Dilluns 5 de novembre a les 19hDESCOBREIX: L’ECONOMIA DEL BÉ COMÚ. CONSUM I PRODUCCIÓ SOSTENIBLES A LES CIUTATS DEL FUTUR. A càrrec de Christian Felber, pare de l’Economia del Bé Comú, professor universitari austríac, i divulgador en matèries d’economia i sociologia. Moderadora: Deborah García Bello, Doctora en Química, divulgadora científica i autora de diversos llibres.

 Dimecres 14 de novembre a les 19hDIALOGA: PODEM CANVIAR EL FUTUR DE LES CIUTATS?. A càrrec de Tomas Diez, Urbanista especialitzat en el futur de les ciutats, Director Fab Lab Barcelona (IAAC) i Cofundador de Smart Citizen Program. Cecilia Tham, arquitecta per la Universitat de Harvard i biòloga per la Universitat de Emory. Fundadora de “Makers of Barcelona”, “FabCafe Barcelona” i MEAT Creative. Javier Creus, ESADE Marketing, Comunicació i Economia col·laborativa. Fundador de “Ideas for Change”.  Marta Cuixart. Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona. Coordinadora del programa Barcelona + Sostenible. Moderadora Pampa Garcia, doctora en física i vicepresidenta de l’Associació Espanyola de Comunicació Científica (AECC).

CosmoCaixa   Isaac Newton, 26 – 08022 Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere