Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

S’ha celebrat la 2a ‘Hackathon’ de l’Escola Politècnica Superior de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

EPS

Un centenar de programadors informàtics, organitzats en equips d’un màxim de 4 persones, han participat aquest cap de setmana a la segona Hackaton de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). L’objectiu era donar resposta a cinc reptes plantejats per l’EPS i les empreses col·laboradores en 24 hores. 

– Repte BonÀrea: Preveure el comportament futur. Josep de Cid, Ricard Gardella, Albert Garriga i Mario Alba, de l’equip MK, han guanyat els 1.000 euros del premi per un sistema de predicció de vendes i de clients.

– Repte Xtrategics: Assistent interactiu per a un centre de salut. Sandra Mas, Juan Salmerón, Ester Lorente i Marc Vila, de l’equip El JSON, s’han endut el premi de 500 euros per un sistema de funcionalitats d’Amazon Alexa, que permet al pacient gestionar la sol·licitud de cita i de check-in en un centre de salut sense la necessitat de moure’s de casa.
– Repte Stratesys: Protect.me, Digues adéu al bullying. Guillem Orellana, Óscar López, Josep A. Costa i Marcel Ortiz, de Scrub Masters, s’han imposat en aquesta categoria desenvolupant una aplicació per a la prevenció de l’assetjament escolar. 

– Repte SEMIC Challenge. Ferran Velasco, Andreu Gallofé, Bernat Torres i Víctor Sánchez, de l’equip Bernattixer,  han guanyat un iPad i un mòbil per a cadascú per la resolució d’un conjunt de problemes lògics i matemàtics.

– Repte EPS. Josep M. Ribó > ProjectHub. Gisela Ruzafa, Sergio Paredes, Pau Torrents i Gonzalo Recio, de l’equip El Trobador, han guanyat 1.000 euros en productes informàtics per una aplicació web per connectar estudiantat i professorat. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere