Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Manresa oferirà estudis reglats i privats d’arts escèniques de Cicle Formatiu de Grau Superior

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

manresa

Un grup de professionals del món del teatre a la ciutat de Manresa impulsen el “Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral”.

El Cicle serà de dos anys per a l’obtenció d’un títol homologat per la Generalitat de Catalunya que el primer any, -el curs 2019-2020-, s’impartirà al Teatre Kursaal i que faran que Manresa tingui el primer centre de la Catalunya Central que ofereixi estudis reglats d’arts escèniques.

La iniciativa d’aquests estudis privats sorgeix de l’associació Escola d’Arts Escèniques de Manresa (EAEM), que lideren els manresans Albert Ruiz, Teti Canal i Guillem Cirera.

L’oferta formativa , que tindrà unes 20 places, consta de dos anys acadèmics (2.000 hores), en franja matinal, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h. Centrat en un model d’assignatures intensives i de pràctiques escèniques. 

Per poder accedir al grau els interessats han de tenir un títol de batxillerat o un d’equivalent, tenir els 18 anys complerts dins de l’any natural d’execució de la prova i haver superat la prova específica d’accés que es realitzarà a la mateixa escola.

La matrícula s’obrirà el proper mes de maig i el primer curs començarà el setembre. Els preus estant per determinar.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere