Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Grup Internacional i Interuniversitari COPOLIS: “Màster en Famílies i Societat” i “Diploma d’Especialització de Postgrau en Gènere, Diversitat Familiar i Exclusions”

Notícia anterior
Notícia posterior

family

El Grup Internacional i Interuniversitari COPOLIS “Benestar, Comunitat i Control Social” lligat a la Facultat Economia i Empresa -de la Universitat de Barcelona llança la tercera edició del “Màster en Famílies i Societat” i del Diploma d’Especialització de Postgrau vinculat a “Gènere, Diversitat Familiar i Exclusions”.

El Màster en Famílies i Societat constitueix una proposta de formació online de caràcter internacional certificada per la Universitat de Barcelona. La finalitat és, d’una banda, construir un espai per al coneixement, intercanvi, reflexió i debat des d’una perspectiva multidisciplinària, de qüestions com les noves formes familiars, la conceptualització socio-jurídica de les famílies, la seva construcció social i la seva relació amb el gènere. D’altra banda, es pretén visibilitzar i aprofundir sobre les desigualtats d’aquestes construccions que afecten les dones en general i, especialment, a aquelles que encapçalen famílies no tradicionals o en situacions de discriminació i/o exclusió social: famílies monomarentals, dones privades de llibertat i les seves famílies o les dones que treballen en els circuits de les cadenes globals de cures, per exemple a través del treball de cures, la donació d’òvuls o com gestants.

El Diploma d’Especialització de Postgrau en Gènere, Diversitat Familiar i Exclusions té la finalitat de formar persones professionals i investigadores en matèria de gènere i diversitat familiar amb especial atenció al paper de les noves tecnologies en l’emergència de modalitats familiars no tradicionals i a les desigualtats relacionades amb les famílies.

El màster, d’un total de 60 crèdits, està compost per dos cursos acadèmics de 30 crèdits cadascun; el primer curs constitueix el Diploma d’Especialització de Postgrau vinculat en “Gènere, Diversitat Familiar i Exclusions” i el segon curs dona accés al títol de màster i s’aboca específicament a formar l’alumnat en la investigació avançada sobre gènere, famílies i societat.

Com a novetat d’aquesta tercera edició els mòduls del postgrau poden cursar-se per separat. L’alumnat que així ho prefereixi, pot matricular-se únicament dels mòduls que li resultin d’interès.

Universitats i entitats participants

Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat de València, Federació de Famílies Monoparentals de Catalunya (FEFAMOCA), Col·lectiu Adalquí, Universitat de Buenos Aires, Universitat Nacional de Río Negro (Argentina), Universitat Nacional Autònoma de Mèxic , Corporació per la Investigació Acció en Societat, Salut i Cultura (CISSC), Universitat Nacional de Colòmbia, Universitat Externat de Colòmbia i Max Planck Institute (Alemanya).

Equip docent

Elisabet Almeda, Clara Camps, Vivianne Cantalapiedra, Mª Antonia Carbonero, Antonia Collado, Dino Di Nella, Màrius Domínguez, Joaquina Erviti, Juan Jorge Michel Fariña, Eva Hohnerlein, Anna Morero, Sandra Obiol, Rosa Ortiz, Carlos Iván Pacheco, Núria Pumar, Liz Rincón i Núria Vergés.

 Formulari d’inscripció

Pots accedir al formulari d’inscripció aquí.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere