Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació “Projecte Unfollow a les violències masclistes” a Lleida

Notícia anterior
Notícia posterior

un

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) convida a l’acte de presentació de la guia i projecte educatiu “Unfollow a les violències masclistes”, amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

Ciberassetjaments de diferent tipus, control a través de les xarxes socials o imposició de models de bellesa impossibles…Les violències masclistes lluny de retrocedir, avancen i adopten noves formes a través de les pantalles. El projecte “Unfollow a les violències masclistes” dona eines a entitats juvenils, professorat de secundària i jovent en general per prevenir-les i abordar-les.

L’acte tindrà lloc dimarts 5 de febrer de 16.15h-19.30h, a la Sala d’Actes Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida (C/ Lluís Companys, 1).

 La sessió constarà de dues parts:

·Xerrada teòrica sobre les violències masclistes en entorns digitals a càrrec de l’associació Edpac.

·Taller vivencial per aprendre a utilitzar els recursos educatius. A partir de la posada en pràctica d’una activitat, posarem en comú mecanismes per treballar les violències masclistes amb adolescents i joves. El taller anirà a càrrec de la Borsa de Formació del CNJC.  

Podeu fer la inscripció a la jornada aquí.

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere