Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

En marxa la VII Setmana de la Psicologia de la UdL

Notícia anterior
Notícia posterior

`sicologia

La VII Setmana de la Psicologia, és celebra avui (7/02/2019) i demà a l’Auditori del Centre de Cultures del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL).

La Setmana de la Psicologia, que organitza des de fa set anys l’Associació d’estudiants de Psicologia de la UdL, compta enguany amb 120 inscrits. Les persones interessades que no precisin de crèdits ECTS s’hi poden inscriure gratuïtament. Només caldrà que portin un llibre (en català o en castellà) amb una dedicatòria escrita que es destinarà #alasolvidadas, una iniciativa que fa arribar llibres de lectura a les dones recluses.

Les conferències programades versaran sobre la psicologia de l’esport, a càrrec de Beatriz Galilea (Consell català de l’esport), la importància de l’auto-cura dels professionals de la psicologia, amb Marta Cobo (Col·legi oficial de psicologia de Lleida); i els jocs de taula com a estimuladors i facilitadors de l’aprenentatge. Una sessió que combinarà una part teòrica i una de pràctica conduïda per la psicòloga Núria Guzman.

Aquesta serà una de les novetats de la Setmana, que a més ha introduït temàtiques noves en els tallers, com ara la dels videojocs que s’abordaran des d’una perspectiva de gènere. Als tallers, també es treballaran habilitats i eines psicològiques relacionades amb la psicodansa, l’homosexualitat, les altes capacitats, la neuroeducació, la  teràpia gestalt, la infància en risc, els primers auxilis psicològics i l’esclerosi múltiple.

Serà l’encarregada cloure la Setmana. María Jesús Álava Reyes, premi a la millor tasca de Divulgació de la Psicologia 2017 i una de les TOP 100 Dones Líders d’Espanya 2012 i 2017,

Aquesta psicòloga, autora de llibres com ara La inutilidad del sufrimientoLa verdad de la mentira o El NO también ayuda a crecer parlarà de com s’ha de divulgar bé la psicologia als mitjans de comunicació des de la seua experiència com a col·laboradora en alguns d’ells.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere