Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Posicionament del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) en motiu de la vaga del 21 de febrer

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

LOGO-CEUCAT

El passat dilluns 11 de febrer del 2019 les entitats estudiantils que conformen la plataforma Universitats per la República convocaven a una vaga estudiantil pel pròxim 21 de febrer del 2018, encabida en una vaga general convocada pel sindicat de treballadores l’Intersindical-CSC, amb motiu de protesta contra l’inici dels judicis dels membres de l’antic govern de la Generalitat que van organitzar el referèndum de l’1 d’octubre i els dirigents de les plataformes ciutadanes i culturals, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Tot i que aquesta convocatòria persegueix en la seva majoria objectius aliens a les demandes estudiantils universitàries, és secundada per un ampli conjunt de l’estudiantat, que a la tardor del 2017 va realitzar un gran nombre de mobilitzacions estudiantils que avalen la necessitat que la representació estudiantil i els Consells d’Estudiants defensin els seus drets.

És per això que, els Consells d’Estudiants de les Universitats Catalanes sotasignats instem:

 1. Als Rectors, Rectores, Degans, Deganes, Directors i Directores a suspendre les activitats avaluables i l’assistència obligatòria per la no penalització a l’estudiantat que es vol unir a la convocatòria de vaga estudiantil pel pròxim 21 de febrer en els seus centres*.

2. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, instem a les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere