Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Una exposició del Mobile World Capital Barcelona reflexiona sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

hub

La mostra ‘La nostra senzilla relació amb la tecnologia’ reuneix les propostes de 14 artistes al Disseny Hub Barcelona

El Mobile World Capital Barcelona reflexiona sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana a través de l’exposició ‘La nostra senzilla relació amb la tecnologia’, que reuneix les propostes de 14 artistes al Disseny Hub Barcelona des d’aquest dijous fins al 16 de març, en el marc del Mobile Week Barcelona.

Esteban Redolfi, responsable de Mobile Week a MWCapital, ha explicat que la mostra busca reflexionar sobre les possibilitats que dona la tecnologia i quina interacció es tindrà amb les noves tecnologies i quines comunitats es podran crear. Un altre objectiu, ha afegit, és endinsar-se en les emocions que generen en les persones la tecnologia. La mostra d’aquest any inclou la participació de la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic com a convidada i ho farà amb quatre obres entre les que destaca ‘Tycho’ de Paul Friedlander.

L’exposició compta amb propostes de 10 artistes internacionals digitals: Miguel Soliman López Cortez, Martin Nadal i César Escudero, María Castellanos i Alberto Valverde, Adriana Tamargo i Guillermo Escribano, Karin Fischnaller, Ivar Veermäe, Mónica Rikić, Martina Solés Caldés, Fidel García i Albert Barqué-Duran. La selecció de les obres ha anat a càrrec d’un jurat especialitzat format, entre altres, per Lívia Nolasco-Rózsás de ZKM o Rosa Ferré, directora de Matadero Madrid. Les creacions d’aquest any reflexionen sobre Intel·ligència Artificial, el poder dels bitcoins, la influència de les xarxes socials en els mitjans de comunicació o l’impacte dels robots a la societat. En finalitzar l’exposició, una de les obres serà escollida per ser exposada al MNAC.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere