Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València acull aquest dimecres i dijous un seminari sobre recreació històrica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ll 2

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València acull els dies 20 i 21 el seminari ‘La història al nostre costat: recreació històrica a debat’. Amb un format obert, crític i participatiu, alumnat, professorat i representants d’associacions de recreació analitzaran les característiques, possibilitats i problemes de la recreació històrica. A més, els diversos grups de recreació històrica participants exposaran les seues activitats i realitzaran tallers i demostracions en el vestíbul de la facultat. Així, es podran reviure les diferents èpoques històriques, des de l’Edat Antiga amb ibers i romans, passant per l’Edat Mitjana, Moderna i Contemporània.

Amb àmplia tradició en la cultura anglosaxona, la coneguda com a recreació històrica, reenacment, en anglés, ha experimentat en els últims anys un desenvolupament sense precedents també en l’Estat espanyol. La seua importància com a ferramenta didàctica i com a recurs turístic; la seua enorme repercussió econòmica i la seua controvertida funció cultural com a mitjà de divulgació històrica, ha facilitat el naixement de centenars d’iniciatives, associacions i projectes de molt diversa naturalesa i objectius.

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat, en col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i altres institucions, ha organitzat aquest seminari per a tractar un fenomen social en auge l’objectiu últim del qual és recrear la història.

El seminari i la participació en els tallers està oberta a tota la ciutadania i la facultat certificarà l’assistència a les ponències a qui s’inscriga prèviament.♦

PROGRAMA … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere