Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB I el Banco Santander lliuren vuitanta BEQUES-SALARI ÍTACA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

itaca480

Aquest 25 de febrer, a les 18 hores, a l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, a UAB i Banco Santander lliuraran els diplomes acreditatius de vuitanta BEQUES-SALARI ÍTACA a estudiants amb un bon expedient acadèmic però amb entorns socioeconòmics que dificulten l’accés a la universitat i la continuïtat dels estudis. A la cerimònia del dilluns es lliuraran les beques-salari corresponents a aquest curs 2018-2019 i als tres anteriors, a raó de vint beques per curs.

La cerimònia aplegarà els alumnes becats i les seves famílies. En nom dels beneficiaris de les Beques-Salari Ítaca, intervindran tres estudiants: Joel Seba, estudiant de primer del Grau en Educació Primària; Giulia Abbate, estudiant de quart curs del Grau en Comunicació Audiovisual; i Maria Rodríguez, titulada el curs 2017-2018 al Grau en Traducció i Interpretació. Pel que fa als parlaments institucionals, hi intervindran Margarita Arboix, rectora de la UAB; Matías Rodríguez, president de Santander Universidades i vicepresident d’Universia; i Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB.

Les Beques-Salari Ítaca inclouen el pagament de 500 euros mensuals durant deu mesos a l’any, renovables al llarg dels anys de durada dels estudis de grau. La dotació inclou també l’import de la matrícula, altres serveis del campus i, si cal, les despeses d’allotjament a la Vila Universitària.

Els estudiants becats procedeixen principalment de localitats de l’entorn geogràfic de la UAB -les poblacions més repetides són Sabadell, Terrassa i Ripollet- però hi ha becats d’arreu del país: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Canovelles, Cerdanyola del Vallès, Esparreguera, Gironella, La Garriga, La Ràpita del Penedès, Martorell, Moià, Montcada i Reixac, Navàs, Rubí, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere