Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Montserrat Vendrell, nova Presidenta del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Montse Vendrell

Montserrat Vendrell i Rius, membre representativa de la societat catalana en el Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra ha estat investida per la Generalitat de Catalunya com a  nova Presidenta d’aquest Consell Social.

 Montserrat Vendrell i Rius

Nascuda a Barcelona el 1964.

És sòcia d’Alta Life Sciences, un fons de capital risc amb seu a Barcelona que inverteix en empreses de ciències de la vida. Anteriorment ha estat directora general de Biocat, del Parc Científic de Barcelona i del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST).

És doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona (1991) i va fer una estada postdoctoral a Hoffmann La Roche (NJ, EUA, 1992-1994) així com al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC, 1995-1997). És màster en Comunicació Científica per la Barcelona School of Management-UPF (1997), PDG (Programa Direcció General) per l’IESE (2007) i Promociona per ESADE (2015).

També és presidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Pasqual Maragall i membre de la Junta Directiva del RACC i del Patronat d’EADA.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere