Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Barcelona Activa rep el reconeixement de Bones Pràctiques en Igualtat de Gènere per part del Pacte Mundial de les Nacions Unides

Notícia anterior
Notícia posterior

bcn

Barcelona Activa ha rebut el reconeixement de Bones Pràctiques en Igualtat de Gènere per part del Pacte Mundial de les Nacions Unides, en motiu de la Setmana de la Igualtat de Gènere.

En el marc del II Pla d’Igualtat d’oportunitats de dones i homes 2017-2020 de Barcelona Activa s’han posat en marxa accions de formació i sensibilització interna per a tota la plantilla de l’empresa, amb l’objectiu de capacitar i treballar aspectes específics de la igualtat de gènere. Per exemple, les persones treballadores han rebut formació interna d’”Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball”; “Comunicació no sexista i llenguatge inclusiu”; “Assetjament laboral: “El protocol de Barcelona Activa”; i “Gènere i mercat laboral”; entre d’altres.

A més a més, la Fundació Alares ha atorgat una menció honorífica a Barcelona Activa en el marc dels IV Premis Internacionals en gestió de la diversitat humana en l’empresa i la seva inclusió laboral.

L’agència municipal ha impulsat en diferents moments dels darrers dos anys accions de sensibilització cap a la igualtat de gènere -com l’elaboració d’un gran llaç lila o la construcció d’un Decàleg de Tolerància Zero davant l’assetjament per raó de sexe sexual, i altres activitats, que també ha comptat amb la participació de la plantilla de l’empresa.

Aquí es pot veure més informació del premi  i en aquest enllaç del web del Pacte Mundial https://www.pactomundial.org/buenas-practicas/ un resum de totes les bones pràctiques que s’estan difonent en aquesta Setmana de la Igualtat de Gènere. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere