Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Continua l’exposició “La lluita contra l’oblit. La Universitat de Girona al Sàhara Occidental”

Notícia anterior
Notícia posterior

udg

Encara hi ha temps fins el 15 de març per visitar a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UdG) l’exposició “La lluita contra l’oblit. La Universitat de Girona al Sàhara Occidental”.

Aquesta exposició, realitzada amb el suport de la Unitat de Compromís Social de la UdG, mostra el resultat de les activitats de cooperació que la Universitat de Girona ha realitzat als camps de refugiats sahrauís i als territoris alliberats del Sàhara Occidental des de l’any 1994, sempre en col·laboració amb el Ministeri de Cultura de la República Àrab Sahrauí Democràtica.

Les activitats realitzades per la UdG al Sàhara volen contribuir tant a la preservació de la memòria del poble sahrauí i com a trencar silenci informatiu que plana sobre la seva situació. Per preservar de l’oblit la injustícia de què és víctima, fruit d’un procés de descolonització estroncat, i per mantenir viva la memòria d’un poble que es veu sotmès a processos de canvi accelerat en condicions d’exili forçat i de repressió al seu propi territori. ♦

Dossier … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere