Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria d’ajuts de 2019 per finançar un centenar de projectes de Doctorats Industrials

Notícia anterior
Notícia posterior

doctorats-industrials_0

El termini per a la presentació de sol·licituds d’ajuts de la primera resolució parcial finalitza el proper 16 d’abril

El programa és una iniciativa del Govern per millorar la competitivitat de la indústria catalana facilitant una passarel·la perquè futurs doctors desenvolupin projectes d’R+D+I en el marc d’una empresa

 

El Pla de Doctorats Industrials (DI) ha obert la convocatòria corresponent a l’any 2019 per a l’atorgament d’ajuts destinats a finançar un total de 100 projectes de doctorat desenvolupats simultàniament en el marc estratègic d’una empresa i d’un grup de recerca.

El termini de presentació per a la primera resolució parcial de 2019 dels DI finalitza el 16 d’abril a les 14 hores. La resta de resolucions parcials de 2019 estaran obertes en els següents períodes:

  • Segona resolució parcial: entre el 17 d’abril i l’11 de juny de 2019
  • Tercera resolució parcial: entre el 12 de juny i el 8 d’octubre de 2019
  • Quarta resolució parcial: entre el 9 d’octubre i el 10 de desembre de 2019

Els destinataris d’aquests ajuts són les universitats, els centres de recerca, les fundacions hospitalàries i les empreses, en qualsevol àmbit de coneixement i de sector empresarial. Pel que fa a les empreses, no es poden beneficiar d’aquesta convocatòria les corporacions que siguin organismes de recerca o ens dependents d’aquests.

Les entitats de l’entorn empresarial i l’acadèmic han d’haver signat un conveni de col·laboració per dur a terme conjuntament el desenvolupament d’un projecte de DI. En aquests projectes hi poden participar altres institucions d’acord amb el que es prevegi al conveni corresponent.

Tots els formularis i la documentació necessària per a la presentació de les sol·licituds, així com la resolució de la convocatòria, estan disponibles al web dels Doctorats Industrials.

El programa de DI és una iniciativa del Govern per millorar la competitivitat de la indústria catalana facilitant una passarel·la perquè futurs doctors desenvolupin projectes d’R+D+I en el marc d’una empresa. Els doctors industrials actuen com a ponts de transferència de coneixement entre el teixit industrial de Catalunya i les universitats i els centres de recerca. Des de la posada en funcionament del programa l’any 2012, s’hi han abordat 437 projectes de doctorat en 269 empreses i institucions de tots els àmbits, que han suposat una inversió públic-privada per valor de més de 60 milions d’euros.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere