Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El “Saló FUTURA dels Màsters i Postgraus” obre les portes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

futura

Els màsters, intercanvis i pràctiques internacionals seran una de les novetats més importants que presentaran les principals universitats i escoles de negoci del país en la 16a edició de Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus. A més, per primera vegada, el certamen comptarà amb 17 de les millors universitats de la Xina. Organitzat per Fira de Barcelona, Futura es celebrarà el 22 i 23 de març al Palau 5 del recinte de Montjuïc.

La internacionalització de màsters i estudis de postgrau és una tendència cada vegada més estesa i això es veurà reflectit en Futura, que comptarà amb més de 70 expositors, entre universitats públiques i privades, escoles de negocis i centres de formació, un 20% més que en l’edició de l’any passat, que presentaran l’oferta de màsters i cursos de postgraus que es poden estudiar, així com les novetats a les quals podran optar els alumnes a partir del curs que ve. 

Durant el certamen, els estudiants podran triar entre totes les opcions que les principals universitats catalanes venen a presentar. Una oferta que al llarg de les 16 edicions s’ha anat adaptant a la demanda dels visitants. 

La 16a edició del Saló Futura segueix potenciant l’orientació per resoldre dubtes, facilitar la informació necessària i fer un acompanyament al visitant que faciliti una presa de decisió àgil i ben fonamentada. En aquest sentit, es mantindrà l’espai d’assessorament individualitzat i el d’autoconsulta, augmentat el nombre d’orientadors, que conviuran amb les eines d’informació online. 

Beques d’internacionalització

De la mateixa manera, per primera vegada l’ICEX tindrà presència a Futura, on donaran a conèixer el programa de Beques d’Internacionalització i buscaran augmentar el nombre de candidats provinents de Catalunya. Amb aquesta beca, els alumnes rebran una formació teòrica a través d’un MBA en gestió internacional, així com l’oportunitat de realitzar pràctiques en empreses, formació en diversos idiomes i activitats formatives per aconseguir un millor servei en el procés d’internacionalització empresarial.

Centre de Servei Xinès per a l’Intercanvi Acadèmic

D’altra banda, Futura comptarà, per primera vegada, amb la participació de 17 universitats procedents de la Xina sota el paraigües del Centre de Servei Xinès per a l’Intercanvi Acadèmic, que es dedica a oferir serveis professionals per a intercanvis acadèmics i que venen al saló amb la intenció de captar talent i aconseguir que els estudiants catalans valorin la possibilitat de seguir formant-se al país asiàtic. 

Entre les universitats xineses, destaquen la Universitat de Pequín, una de les més importants del país, amb més de 120 anys d’història i una de les millors a nivell continental en estudis tecnològics. O la Universitat de Tsinghua, que destaca per ser un dels centres més punters a nivell mundial en temes relacionats amb l’enginyeria. 

Futura es celebra en el marc de la Setmana de la Formació, coincidint amb la 30a edició del Saló de l’Ensenyament i al Saló de l’Ocupació Juvenil. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere