Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El bàtxelor en Humanitats de la Universitat d’Andorra estrenarà el proper curs acadèmic un nou pla d’estudis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

humanitats

La Universitat d’Andorra (UdA) posarà en marxa, a partir del curs vinent 2019-2020, un nou pla d’estudis per al bàtxelor en Humanitats, una titulació estatal que s’ofereix en modalitat virtual i en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya.

El nou pla d’estudis, que continua sent de 180 crèdits europeus repartits en sis semestres, ha renovat i actualitzat el programa acadèmic en línia amb l’evolució de la societat. El bàtxelor té una clara vocació interdisciplinària i està enfocat a formar persones capaces d’analitzar i reflexionar la realitat diversa i canviant que ens envolta. L’objectiu és aproximar l’estudiant a l’experiència humana des de múltiples perspectives, a partir de l’anàlisi de casos concrets i de la reflexió sobre les disciplines tradicionals.

Un dels canvis més significatius és la transformació de les assignatures tradicionals d’història, que amb les noves assignatures anomenades mons (El món anticEl món clàssicEl món medievalEl món modern i El món contemporani), combinen la cronologia amb l’obertura a d’altres mirades sobre cada època, com és la cultura, la societat, la política i l’economia.

El pla d’estudis també inclou noves assignatures com Història del cinemaHistòria de la música o Humanisme i posthumanisme, una matèria que vol confrontar la tradició humanista amb els seus discursos crítics.

Igualment, també són noves les assignatures de Gènere i societatEscriptura acadèmica i Temes de la literatura universal. En aquesta darrera, es tractarà l’estudi de la literatura comparada abordant les obres més enllà dels límits de les literatures de cada país.

El nou bàtxelor, que ja ha obert les preinscripcions per al curs vinent, també inclou un Treball de fi de bàtxelor de 6 crèdits com a assignatura pròpia de la Universitat d’Andorra, juntament amb Història econòmica de l’Andorra contemporània i Patrimoni cultural d’Andorra.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere